Лехи от Циментфазер

19.99лв.

Лехи от Циментфазер

Циментфазерните плоскости са екологично чист материал. В тях не се съдържат фенолни, формалдехидни и други отровни съединения. Основно свързващо химическо вещество е цимента. Плочите се произвеждат чрез пресоване на формована смес, състояща се от дървесни стърготини от иглолистни породи, портландцимент, минерални вещества и вода. Изграждането на лехи от циментфазер има своите предимства. Почвата в тях

Product Description

Циментфазерните плоскости са екологично чист материал. В тях не се съдържат фенолни, формалдехидни и други отровни съединения. Основно свързващо химическо вещество е цимента. Плочите се произвеждат чрез пресоване на формована смес, състояща се от дървесни стърготини от иглолистни породи, портландцимент, минерални вещества и вода.
Изграждането на лехи от циментфазер има своите предимства. Почвата в тях се затопля по-бързо и по-лесно се обгрижват. Такава леха не е нужно да се прекопава изобщо! Този вид леха е много удобна за отглеждането на разсади! Срок на доставка – 7 дена. Доставката е за сметка на клиента и е по цени на куриерската фирма. Цената е за 1 квадратен метър.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Product Details

  • Ширина

    1.25 м

  • Дължина

    3,20 м

  • Дебелина

    10 мм

Call Now ButtonПозвъни