Двойна топлина Фолгиран Мулч

63.46лв.

Двойна топлина Фолгиран Мулч

Двуслоен фолгиран мулч за ускоряване на узряването на плодовете и защита от покълването на плевелите, има ширина 1,6 м. Препоръчва се за ягоди, грозде, праскови, домати, краставици, чушки, патладжан, зелени. Това е двуслоен покриващ материал, от едната страна е черен, а от другата е покрит с фолио. Полагаме мулча с черната страна надолу, тя предпазва

Product Description

Двуслоен фолгиран мулч за ускоряване на узряването на плодовете и защита от покълването на плевелите, има ширина 1,6 м.
Препоръчва се за ягоди, грозде, праскови, домати, краставици, чушки, патладжан, зелени. Това е двуслоен покриващ материал, от едната страна е черен, а от другата е покрит с фолио.
Полагаме мулча с черната страна надолу, тя предпазва от плевели и Фолио остава отгоре. Сребърните повърхности отразяват светлината. Това дава допълнителна топлина. Слънцето грее от страната на фолиото. Светлината се отразява от мулча, пада върху растенията и ги загрява от всички страни. Това ускорява растежа и узряването на плодовете и разсадите от зеленчукови и цветни култури. Удължава сезона.
С материалите от фолио ще получите реколта по-рано и по-добре. Не е нужно да плевите плевелите. По-малко енергия за вода.

Product Details

  • Размер

    1,6м x 5м

  • Тегло

    0,500 кг

Call Now ButtonПозвъни